https://4.bp.blogspot.com/-776heEvjeJI/VpfilIweC0I/AAAAAAACBWc/_q4E-nZ5axI/s246/The_biggest_Greek_flag_in_the_World_720p_-Segment_.gif

Wednesday, May 25, 2011

Οι "Αγανακτισμένοι" στην Λευκάδα


Από τις πλατείες της Ισπανίας στην πλατεία της Λευκάδας
Κάθε λεπτό που περνάει η ομάδα που δημιουργήθηκε στο γνωστό Facebook με τίτλο "Αγανακτισμένοι στην Λευκάδα" αποκτάει και περισσότερα μέλη.
Το κίνημα που ξεκίνησε από την Ισπανία και μέσα σε λίγες μέρες διαθόθηκε σε ολόκληρη την Ευρώπη και οχι μόνο όπως δείχνουν τα πράγματα έφτασε και στο νησί μας. Σύμφωνα λοιπόν με τις δημοσιεύσεις στην ομάδα απόψε (Τετάρτη) θα γίνει η συγκέντρωση των αγανακτισμένων της Λευκάδας, στην κεντρική πλατεία της πόλης στις 7 το απόγευμα! Μπορείτε να δείτε την ομάδα και να γίνετε μέλη κάνοντας κλικ εδώ
: https://www.facebook.com/home.php?sk=group_117267511690564

Ε.Π.Κ.ΧΑΝ: Καταγγελία για ηλεκτρονική προσέγγιση των καταναλωτών, για δανειοδότηση

 

Η ΄Ενωση Προστασίας Καταναλωτών Ν.Χανίων, κατήγγειλε στην Γενική Γραμματεία Καταναλωτή υπόψη Γενικού Γραμματέα κ.Δημήτρη Σπυράκου, τον καταιγισμό των ηλεκτρονικών επιστολών που αυτές τις ημέρες ,δέχονται οι καταναλωτές, στους ηλεκτρονικούς τους υπολογιστές , μέσω μηνυμάτων ,από φυσικά πρόσωπα και εταιρείες ,οι οποίες "μοιράζουν" δανεισμό. με "πονηρούς όρους", δηλαδή , ζητάνε την συμπλήρωση κάποιας στημένης φόρμας τα προσωπικά στοιχεία των υποψηφίων δανειζομένων, αλλά εκείνοι δεν ενημερώνουν πουθενά ,ούτε για την επωνυμία της επιχείρησής τους ,ούτε για την έδρα τους , ούτε αφήνουν κάποιο τηλέφωνο , παρά μόνο ένα όνομα και ένα email.
Εφιστούμε την προσοχή των καταναλωτών , οι οποίοι έχουν δεχτεί τέτοια μηνύματα, παρά την όποια οικονομική πίεση και εάν βρίσκονται ,να μην ενδώσουν σε τέτοιες προσκλήσεις ,σε τέτοιες αδιαφανείς διαδικασίες (παγίδες) "επιτηδείων". και να δώσουν τα προσωπικά τους στοιχεία που ζητούν μέσω του δικτυακού πίνακα, τα οποία δεν γνωρίζουμε ποιοι και πως θα τα διαχειριστούν.
Η Ε.Π.Κ.ΧΑΝ , στην επιστολή -καταγγελία της , καλεί την Γενική Γραμματεία Καταναλωτή ,στην έγκαιρη έρευνα , και στις ενέργειες που οφείλει να κάνει , για την διαφύλαξη των συμφερόντων των καταναλωτών , αλλά και από πρακτικές που εκ της γενέσεως τους δεν δεικνύουν διαφάνεια.


H Πρόεδρος της ΄Ενωσης Προστασίας Καταναλωτών Ν. Χανίων
Ιωάννα Μελάκη
ΕΝΩΣΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ Ν. ΧΑΝΙΩΝ
ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ Α/Μ35


Αγανακτισμένοι στο Αγρίνιο

Αγανακτισμένοι στο Αγρίνιο
Location: Πλατεία Δημοκρατίας, Αγρίνιο
Time: Wednesday, 25 May 2011 18:00
www.facebook.com/event.php?eid=203693339673918&ref=notif&notif_t=event_wall#wall_posts

Σήμερα δίνουμε εξετάσεις

Βγήκαμε εκατοντάδες φορές στους δρόμους υποστηρίζοντας κόμματα στις προεκλογικές συγκεντρώσεις γεμίζοντας κατά χιλιάδες τους δρόμους.

Με αφορμή ένα κύπελλο στο ποδόσφαιρο γεμίσαμε δρόμους και πλατείες πανηγυρίζοντας αγκαλιά με τα παιδιά μας.

Σήμερα είναι η πρώτη φορά που ο γείτονας, ο συνάδελφος μας, ο κολλητός μας θα βγει στον δρόμο χωρίς να του το έχει υποδείξει κανένα κόμμα, χωρίς να έχει πάρει γραμμή από κανένα συνδικάτο.

Σήμερα δηλώνουμε την υποταγή η την αντίθεση μας, απλά δείχνοντας στο ειρηνικά, χωρίς προκλήσεις χωρίς σύμβολα κρατώντας μόνο την σημαία μας.
Δεν το κάνουμε για τους άλλους το κάνουμε για εμάς, για να είμαστε μέρος της λύσης, για να φωνάξουμε ΑΡΚΕΤΑ!
Δεν μας στοιχίζει τίποτα εκτός από λίγο χρόνο, εσύ θα είσαι στο σπίτι να δεις πόσοι θα μαζευτούν η θα είσαι εκεί μαζί με εμάς?

Ζήτω η 25η Μαΐου!


ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ