https://4.bp.blogspot.com/-776heEvjeJI/VpfilIweC0I/AAAAAAACBWc/_q4E-nZ5axI/s246/The_biggest_Greek_flag_in_the_World_720p_-Segment_.gif

Saturday, May 28, 2011

Ζήτω η «Μπάρτσα»!


Τα συγχαρητήρια της Σακίρα στη Μπαρτσελόνα

Η Σακίρα, η καλή του Ζεράρ Πικέ, μπορεί να μην κατάφερε να βρεθεί στο «Γουέμπλεϊ» όμως το μυαλό της ήταν με την Μπαρτσελόνα. Αυτό απέδειξε, τόσο το γεγονός ότι προσάρμοσε τη συναυλία της στο Ραμπάτ του Μαρόκο σύμφωνα με τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ αλλά και το ότι έσπευσε να δώσει τα συγχαρητήρια της για την κατάκτηση της κορυφαίας ποδοσφαιρικής διασυλλογικής διοργάνωσης:

«Πρωταθλητές! Μας έδωσαν σήμερα μεγάλη χαρά. Ζήτω η «Μπάρτσα»! Τώρα υπομονή για τους πανηγυρισμούς», έγραψε η Κολομβιανή τραγουδίστρια στο twitter της.

Πάντως η ατυχία της δεν έχει… όρια αφού εκτός του ότι δεν κατάφερε να βρεθεί στον τελικό λόγω της εμφάνισης της στο Ραμπάτ, κινδυνεύει να χάσει όχι μόνο την υποδοχή των πρωταθλητών Ευρώπης στη Βαρκελώνη αλλά και κάμποσους από τους θεατές της μιας και την Κυριακή 29 Μαΐου είναι προγραμματισμένη η συναυλία της στην πρωτεύουσα της Καταλονίας!

Πηγή: sport-fm


«Δίκαια έφτασαν στο τέταρτο τρόπαιο οι μπλαουγκράνα»

Το καλό ποδόσφαιρο της Μπαρτσελόνα παραδέχτηκε ο Βίντιτς

Την ανωτερότητα της Μπαρτσελόνα παραδέχτηκε ο αρχηγός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Νεμάνια Βίντιτς, μετά τον τελικό τονίζοντας ότι δίκαια οι «μπλαουγκράνα», έφτασαν στο τέταρτο τρόπαιο της ιστορίας τους.

«Έπαιξαν πολύ καλά κάνοντας εξαιρετική δουλειά. Όταν φτάνεις στον τελικό θέλεις να κερδίσεις και προφανώς είσαι απογοητευμένος από την ήττα αλλά πρέπει να παραδεχτούμε ότι η Μπαρτσελόνα έπαιξε καλό ποδόσφαιρο δημιούργησε πολλές ευκαιρίες και ήταν σε καλύτερη βραδιά από εμάς».