https://4.bp.blogspot.com/-776heEvjeJI/VpfilIweC0I/AAAAAAACBWc/_q4E-nZ5axI/s246/The_biggest_Greek_flag_in_the_World_720p_-Segment_.gif

Wednesday, May 18, 2011

Σεξ για να λυθούν τα μάγια από τρεις Έλληνες στην Αυστραλία!



Mία απίστευτη απάτη αποκαλύφθηκε σε δικαστήριο της Αυστραλίας! Τρεις Έλληνες πραγματοποιούσαν μαύρη μαγεία και σεξουαλικές κακοποιήσεις σε γυναίκες θύματα και αποσπούσαν μεγάλα χρηματικά ποσά για να λύσουν μάγια.
Επικεφαλής της ομάδας ήταν ο 63χρονος Τόνι Γκολοσιάν, γνωστός και ως "ο άγιος", που καταδικάστηκε σε 20 χρόνια φυλάκιση. Συνεργός του ήταν ο Θανάσης Ψυχογιός, αλλά και η γυναίκα του, Φράνσις.


Δύο γυναίκες έπεσαν θύματά τους, όταν κατέφυγαν στον Γκολοσιάν να τους λύσει μάγια. Ο Γκολοσιάν και οι συνεργοί του έπειθαν τα θύματά τους πως για να μπουν ξανά στο δρόμο του Θεού έπρεπε πρώτα να περάσουν από το κρεβάτι τους. Ο Γκολοσιάν ζήτησε μεγάλη αμοιβή για να λύσει τα μάγια με προσευχές και σεξ, στο οποίο συμμετείχε και ο Ψυχογιός με τη γυναίκα του!
«Τα στοιχεία σε βάρος του κατηγορούμενου είναι συντριπτικά. Οι κατηγορούμενοι σχεδίαζαν με κάθε λεπτομέρεια την εξαπάτηση των θυμάτων τους», ανέφερε ο αστυνόμος, Τζορτζ Λόλης. Ο δικαστής Γκράχαμ Τζόνστον αρνήθηκε να αποφυλακίσει τον Γκολοσιάν και περιέγραψε την υπόθεση, αν τελικά αποδειχθεί, ότι είναι μία «από τις πιο παράξενες και σατανικές υποθέσεις που συνάντησα σε 40 χρόνια».
Παρόλα αυτά οι δυο άνδρες ισχυρίζονται στο δικαστήριο πως είναι αθώοι.