https://4.bp.blogspot.com/-776heEvjeJI/VpfilIweC0I/AAAAAAACBWc/_q4E-nZ5axI/s246/The_biggest_Greek_flag_in_the_World_720p_-Segment_.gif

Wednesday, May 25, 2011

Στη φυλακή οι δύο Αφγανοί



Ρίχνουν την ευθύνη για το φόνο του Μ. Καντάρη στον ασύλληπτο Πακιστανό
Στη φυλακή οδηγήθηκαν μετά την απολογία τους οι δυο Αφγανοί δράστες της δολοφονίας....
του 44χρονου Μανώλη Καντάρη στο κέντρο της Αθήνας την ώρα που κρατώντας μια κάμερα στο χέρι πήγαινε να πάρει το αυτοκίνητό του από το πάρκινγκ για να μεταφέρει στο νοσοκομείο τη σύζυγό του να γεννήσει.

Οι κατηγορούμενοι επανέλαβαν όσα είχαν πει και στην προανάκριση ρίχνοντας την ευθύνη του εγκλήματος στον ασύλληπτο Πακιστανό.
newsbeast 
 
 

Αθήνα-Επίθεση Αφγανών με μαχαίρια σε μαγαζί μετανάστη..Λίγα μέτρα μακριά από τον τόπο δολοφονίας του Μανώλη Καντάρη


Ένα ακόμη επεισόδιο που έρχεται να προστεθεί στο αιματηρό σίριαλ ληστειών στους δρόμους του κέντρου της Αθήνας
Οι δυο Αφγανοί δράστες, οπλισμένοι με μαχαίρια, εισέβαλαν στο ψιλικατζίδικο ενός μετανάστη. Ο άνδρας προσπάθησε να αντιδράσει.
Ήρθαν στα χέρια και τότε οι δράστες δεν δίστασαν να τον τραυματίσουν.
Ο άτυχος μετανάστης...
κατάφερε να τους σταματήσει, οι ληστές βγήκαν στην 3ης Σεπτεμβρίου και άρχισαν να τρέχουν. Ο ένας, Αφγανός, δεν πρόλαβε να πάει μακριά, τον πρόλαβαν οι αστυνομικοί που περιπολούσαν, ο δεύτερος όμως κατάφερε να ξεφύγει..
 

Παραδόθηκε ο γιος Αλβανίδας βουλευτή, που κατηγορείται για δολοφονία


https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhO16722GNFX6j-iLvx4UCeHdDPDlc-NfYO2U83c7EdvEwmPb_-9S8Yyo9ry4aOIgYnvPSkgNIKGRZEhxJm8nzdQJ67VceVL0ylcnK6QUMGf75yOWCCciXuwXNfqADGWsyabam_RzWRLqM/s200/luiza-xhuvani-te-mos-ndertojme-me-kisha-por-nje-teater-te-ri.jpgΟ 22χρονος Κωνσταντίνος Xhuvani, γιος της Ελληνικής καταγωγής βουλευτή με το Σοσιαλιστικό Κόμμα Αλβανίας Λουΐζας Παπαθανάση –Xhuvani, ο οποίος είχε δολοφονήσει ....

στα Τίρανα, στις 10 Φεβρουαρίου, για ασήμαντη αφορμή, το συνομήλικο του Alfred Musabelliut, παραδόθηκε στην Αλβανική αστυνομία. Όπως έγραψε η ιστοσελίδα "Βορειοηπειρώτης", ο φόνος έγινε με αφορμή ένα λεκτικό επεισόδιο της παρέας του Τζουβάνι με κάποιους συνομήλικους τους,
σε μαγαζί που διασκέδαζαν. Η βουλευτής είχε καταφέρει να το κρατήσει έως τώρα μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας το θέμα. Μάλιστα συμμετείχε κανονικά στον προεκλογικό αγώνα για τις τοπικές εκλογές στην Αλβανία.
www.katoci.com