https://4.bp.blogspot.com/-776heEvjeJI/VpfilIweC0I/AAAAAAACBWc/_q4E-nZ5axI/s246/The_biggest_Greek_flag_in_the_World_720p_-Segment_.gif

Thursday, May 26, 2011

Άνθρωπος φούσκωσε σαν μπαλόνι!


Wellington, Νέα Ζηλανδία - Νεοζηλανδός οδηγός φορτηγού κόντεψε να σκάσει σαν μπαλόνι, όταν έπεσε πάνω στο σωλήνα του αέρα του φορτηγού του, που διαπέρασε γλουτό του και διοχέτευσε τον αέρα μέσα στο σώμα του.


Ο Steven McCormack στεκόταν έξω από το φορτηγό του, όταν γλίστρησε και έπεσε, σπάζοντας το σωλήνα του αέρα που συνέδεε τη δεξαμενή αέρα η οποία τροφοδοτεί τα φρένα του φορτηγού.
Έπεσε με δύναμη πάνω στο χάλκινο σωληνάκι, το οποίο διαπέρασε τον αριστερό γλουτό του και άρχισε την διοχετεύει τον αέρα στο σώμα του.
"Ένιωσα την ταχύτητα με την οποία έμπαινε ο αέρας στο σώμα μου και ήταν σαν να επρόκειτο να εκραγούν τα πόδια μου", δήλωσε στα τοπικά ΜΜΕ από το κρεβάτι του νοσοκομείου του, στην πόλη Whakatane.
"Ήμουν έτοιμος να ανατιναχθώ σαν μπάλα ποδοσφαίρου", είπε. "Δεν είχα άλλη επιλογή, αλλά μόνο να μείνω εκεί και να περιμένω να ανατιναχθώ σαν μπαλόνι"

Οι συνάδελφοι του Μακόρμακ άκουσαν τις κραυγές του και έτρεξαν να δουν τι συμβαίνει. Απελευθέρωσαν μία βαλβίδα ασφαλείας για να σταματήσει η ροή του αέρα, είπε ο Robbie Petersen, συνιδιοκτήτης της εταιρίας με τα φορτηγά.
Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο με τρομερό πρήξιμο και υγρό στον πνεύμονα. Οι γιατροί, δήλωσαν ότι ο αέρας είχε χωρίσει το λίπος από τους μύες στο σώμα του McCormack, αλλά δεν πρόλαβε να εισέλθει στο αίμα του.

Ο McCormack, 48 ετών, είπε ότι αισθάνθηκε το δέρμα του να ψήνεται και να ετοιμάζετι να σκάσει.
Οι γιατροί που τον περιθάλπτουν, δήλωσαν ότι η πορεία της υγείας του θα είναι καλή και έχει ξεπεράσει τον κίνδυνο.


http://www.webdaily.gr/news/weird-news/item/2537