https://4.bp.blogspot.com/-776heEvjeJI/VpfilIweC0I/AAAAAAACBWc/_q4E-nZ5axI/s246/The_biggest_Greek_flag_in_the_World_720p_-Segment_.gif

Saturday, April 30, 2011

Και ζήσαν αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα;

Και ζήσαν αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα;


Το πρώτο φιλί των νεόνυμφων

Ξαφνικά ξεχάστηκαν όλα μας τα προβλήματα. Η ζωή μας γέμισε άμαξες, άλογα και… περίεργα καπέλα! Με κομμένη την ανάσα δισεκατομμύρια κόσμου παρακολούθησε το πρώτο φιλί του πρίγκιπα Ουίλιαμ και της εδώ και λίγης ώρα συζύγου του, Δούκισσας Κάθριν!

Η λαοθάλασσα μπροστά στο παλάτι του Μπάκιγχαμ παραληρούσε στη θέα των γαλαζοαίματων…

Άντε και καλούς απογόνους!


Έλαμψε η αδερφή της Κέιτ Μίντλετον

ΔΕΙΤΕ: Η Πίπα έκλεψε τις εντυπώσεις

Εάν εξαιρέσει κανείς την Κέιτ Μίντλετον, η οποία ήταν η πρωταγωνίστρια του «γάμου της χρονιάς», τότε πρώτη και καλύτερη στις εντυπώσεις δεν ήταν άλλη από την Πίπα, την αδερφή της. Η 27χρονη αδερφή της νύφης έλαμψε στο λευκό φόρεμά της, σχεδιασμένο από την βρετανό Alice Temperley.

Με πιασμένα τα μισά μαλλιά και φόρεμα που αναδείκνυε το σώμα της η Πίπα κατάφερε να είναι από τις πιο κομψές παρουσίες του γάμου Ουίλιαμ- Κέιτ...









Δεν έμπαινε η βέρα!

ΔΕΙΤΕ: Ζορίστηκε ο πρίγκιπας Ουίλιαμ...

Γάμος χωρίς απρόοπτα δεν γίνεται! Τα πάντα ήταν κανονισμένα στην εντέλεια για το γάμο του πρίγκιπα Ουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον, αλλά δεν είχε υπολογιστεί η... βέρα, που δεν ήθελε με τίποτα να χωρέσει στο χέρι της νύφης!

Την έστριψε αριστερά, την έστριψε δεξιά ο Ουίλιαμ και τελικά τα κατάφερε να την περάσει στο χέρι της Κέιτ, αφού τον ζόρισε λιγάκι!

Δεν είχαν κάνει πρόβα για το σημείο αυτό του γάμου, άραγε;





Έχει γούστο ο πρίγκιπας!

ΔΕΙΤΕ: Με αντίκα Aston Martin κυκλοφόρησε τη… γυναίκα του

Ο γάμος ανήκει πλέον στην ιστορία. Μετά το πολυσυζητημένο φιλί που προκάλεσε ενθουσιασμό στους δεκάδες χιλιάδες Βρετανούς που είχαν συγκεντρωθεί έξω από τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ, ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η Δούκισσα πλέον Κάθριν Μίντλετον αφού χαιρέτισαν τους καλεσμένους της βασίλισσας Ελισάβετ στη δεξίωση που οργάνωσε στο παλάτι, αποχώρησαν με μια ανοιχτή αντίκα Aston Martin … την οποία οδηγούσε ο ίδιος ο πρίγκιπας!

Το εντυπωσιακό αυτοκίνητο ανήκε στον Κάρολο και όταν ο Ουίλιαμ έγινε 21 ετών του την χάρισε ο πατέρας του.










Ο... πόλεμος των καπέλων!

ΔΕΙΤΕ: Τι φορέθηκε στο γάμο Ούλιαμ-Κέιτ

Στον πόλεμο των εντυπώσεων «έπεσαν» οι προσκεκλημένες του πριγκιπικού γάμου, που επιστράτευσαν ευφάνταστα καπέλα, ώστε να ξεχωρίσουν. Ο Philip Treacy είναι ο αγαπημένος σχεδιαστής καπέλων και πολλές είναι αυτές που τον τίμησαν φορώντας δημιούργημά τους στο κεφάλι τους. Καπέλα σε όλα τα μεγέθη με φτερά, πούλιες και ό,τι άλλο μπορεί να φανταστεί κανείς τράβηξαν τα βλέμματα στον πριγκιπικό γάμο.

Δείτε μερικά απ΄αυτά...