https://4.bp.blogspot.com/-776heEvjeJI/VpfilIweC0I/AAAAAAACBWc/_q4E-nZ5axI/s246/The_biggest_Greek_flag_in_the_World_720p_-Segment_.gif

Thursday, April 28, 2011

Η επιστροφή του λευκού ιππότη

Η επιστροφή του λευκού ιππότη


ΔΕΙΤΕ: White Knight Chronicles II

H Level-5 έκανε γνωστή την ευρωπαϊκή ημερομηνία κυκλοφορίας του White Knight Chronicles II, η οποία ορίστηκε για τον ερχόμενο Μάιο. Ο νέος τίτλος θα συνεχίσει την ιστορία του πρώτου παιχνιδιού, με το single player του να διαρκεί περίπου 30 ώρες. 

Επίσης, θα περιλαμβάνει επανασχεδιασμένο σύστημα μάχης, το οποίο θα δίνει την ευκαιρία στους παίκτες να δημιουργήσουν δικές τους επιθέσεις και combos, ενώ αξίζει να αναφερθεί ότι το White Knight Chronicles II θα περιλαμβάνει το πρώτο White Knight Chronicles μέσα στο ίδιο Blu-ray. Για την ακρίβεια, θα συμπεριληφθεί η "remastered" έκδοση του πρώτου παιχνιδιού, η οποία περιέχει πολλές από τις βελτιώσεις του δευτέρου μέρους της σειράς. Τέλος, το διαδικτυακό κομμάτι του τίτλου θα επιτρέπει σε έξι παίκτες να ολοκληρώνουν quests μαζί, να ανταλλάσσουν αντικείμενα, καθώς και να δημιουργούν τις δικές του online πόλεις.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Η συνέχεια του πρωτότυπου RPG θα έρθει στα ευρωπαϊκά καταστήματα στις 19 Μαΐου 2011, αποκλειστικά για το οικιακό μηχάνημα της Sony.
Ο γητευτής των στιλέτων
Ο γητευτής των στιλέτων

ΔΕΙΤΕ: Dungeons and Dragons Daggerdale

H Atari έδωσε στη δημοσιότητα ένα νέο τρέιλερ από το Dungeons & Dragons Daggerdale. Ο τίτλος περιγράφεται από την εταιρία ως «μια καταπληκτική multiplayer εμπειρία» που περιλαμβάνει «καθηλωτική ιστορία» και «ύπουλους νέους χαρακτήρες». Η ιστορία θα εστιάζει στην απελπισμένη προσπάθεια να νικήσουμε τον διαβολικό Rezlus και τους Zhentarim του, οι οποίοι προσπαθούν να εισβάλουν και να κατακτήσουν την Dalelands.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Το Dungeons & Dragons Daggerdale αναμένεται να βρίσκεται στα ψηφιακά ράφια των XBLA, PSN και Microsoft Windows μέσα στο δεύτερο τέταρτο του 2011.

Η Οδύσσεια του διαστήματος συνεχίζεται
Η Οδύσσεια του διαστήματος συνεχίζεται

ΔΕΙΤΕ: Starcraft II Heart of the Swarm

Η γνωστή ιστοσελίδα Kotaku έχει πρόσκληση από την Blizzard Entertainment να δει, για πρώτη φορά, τη συνέχεια της τριλογίας του Starcraft II, το Heart of the Swarm. Η συνάντηση θα λάβει χώρα τον επόμενο μήνα και προφανώς θα μπορέσουμε να έχουμε μια πρώτη γεύση από το single player campaign του τίτλου, αλλά δεν πρόκειται να δούμε τίποτα από το multiplayer κομμάτι του expansion. Μέχρι στιγμής, δεν έχουμε περισσότερα στοιχεία. 
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

To Starcraft II: Heart of the Swarm δεν έχει επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας, με την εταιρία να δηλώνει ότι κάνει τα αδύνατα δυνατά να κυκλοφορήσει τον τίτλο μέσα στο 2011, αποκλειστικά για PC / Mac, κάτι που κατά την εκτίμησή μας είναι πολύ δύσκολο να επιτευχθεί.