https://4.bp.blogspot.com/-776heEvjeJI/VpfilIweC0I/AAAAAAACBWc/_q4E-nZ5axI/s246/The_biggest_Greek_flag_in_the_World_720p_-Segment_.gif

Sunday, March 27, 2011

Γνωρίστε τους σωστούς τρόπους να πίνουν νερό ?

Πολύτιμες πληροφορίες ..................... !
Know the Right Ways to Drink Water
 
Ακριβές χρονοδιάγραμμα για να πιει νερό, θα μεγιστοποιηθεί η αποτελεσματικότητά της στο σώμα του ανθρώπου. 
Δύο (02) ποτήρι νερό - μετά το ξύπνημα - βοηθά στην ενεργοποίηση εσωτερικών οργάνων 
Ένα (01) ποτήρια νερό - 30 λεπτά πριν από το φαγητό - πέψη Βοήθεια 
Ένα (01) ποτήρι νερό - Πριν το μπάνιο - Βοηθά μείωση της αρτηριακής πίεσης
Ένα (01) ποτήρι νερό - Πριν από τον ύπνο - Για την αποφυγή εγκεφαλικό επεισόδιο ή καρδιακή προσβολή
Know the Right Ways to Drink Water
Know the Right Ways to Drink Water
Με τον Δρ Willie Ong T. 
Το σώμα μας αποτελείται κυρίως από νερό. Κοιτάξτε τα γεγονότα: Ο εγκέφαλος περιέχει 74% νερό, το αίμα περιέχει 83% νερό, άπαχο μυών έχει 75% και των οστών έχει 22% νερό. Οι ειδικοί συμφωνούν ότι το νερό είναι μία από τις πιο ισχυρές μορφές θεραπείας. Λοιπόν, πώς έρχονται οι περισσότεροι άνθρωποι δεν πίνουν αρκετό νερό;
10 οφέλη για την υγεία του νερού:

1. Νερό εμποδίζει πέτρες στα νεφρά. Η πιο κοινή αιτία των λίθων των νεφρών δεν πίνετε αρκετό νερό. Δεδομένου ότι το νερό διαλύει τις ουσίες που αποτελούν πέτρες στα ούρα, πίνοντας 12 ποτήρια ημερησίως βοηθά τη θεραπεία λίθων των νεφρών.

2. Νερό αντιμετωπίζει λοίμωξη του ουροποιητικού συστήματος . Το περισσότερο νερό που πίνετε, τόσο περισσότερο θα ουρήσει. "Πόσιμο νερό των παρτίδων θα βοηθήσει ξεπλύνετε τα επιβλαβή βακτηρίδια από την κύστη σας," λέει ο Ιατρικό Κέντρο νεφρολόγο δρ Ρομπέρτο ​​Tanchanco.

3. Το νερό βοηθά τους ασθενείς με διάρροια, με την πρόληψη της αφυδάτωσης. Ως πρώτες βοήθειες για τη διάρροια, μπορείτε να φτιάξετε το δικό σας πόσιμο διάλυμα ενυδάτωσης στο σπίτι. Αναμίξτε ένα ποτήρι νερό με 2 κουταλάκια του γλυκού ζάχαρη και ¼ κουταλάκι του γλυκού αλάτι, και το ποτό όσο αντέχετε. Αυτό είναι παρόμοιο με το δεξτρόζη λύση στο νοσοκομείο.

4. Το νερό βοηθά στη μείωση του πυρετού. Για τα συμπτώματα της γρίπης, το νερό μπορεί να σας βοηθήσει να μειώσετε τη θερμοκρασία του σώματος σας όταν ουρείτε τη «ζεστή» από το σώμα σας. Εάν είστε άρρωστοι, πίνουν περισσότερο νερό για να ανακτήσει γρηγορότερα.

5. Το νερό βοηθά στη θεραπεία του βήχα και το κρυολόγημα, τον πονόλαιμο και αναπνευστικές λοιμώξεις. Το νερό βοηθά να χαλαρώσει κολλώδης φλέγμα. Ένα σεβαστό ειδικός πνευμόνων μου είπε ότι κάποιοι βλεννολυτικά εκεί έξω είναι εξίσου ευεργετικά ως πόσιμο νερό των παρτίδων.

6. Νερό μειώνει την καούρα. Λαμβάνοντας 2-3 γουλιές νερό κάθε 20 λεπτά ή έτσι μπορεί να βοηθήσει στο ίδιο επίπεδο τα οξέα του στομάχου μακριά. Οι μπανάνες και το νερό είναι αποτελεσματικές εναλλακτικές λύσεις για τη λήψη αντιόξινων. Δοκιμάστε το.

7. Νερό αποτρέπει τη δυσκοιλιότητα και της επιπλοκές . Πολύ μικρή ποσότητα νερού μπορεί να σκληρύνει τα κόπρανα και να οδηγήσει σε αιμορροΐδες και εκκολπωμάτωση, μια ασθένεια του παχέος εντέρου. Πίνετε νερό και φάτε πολλά λαχανικά να μαλακώσουν σκαμνιά σας.

8. Νερό σας κρατά σε εγρήγορση και γεμάτοι ενέργεια. Αν είστε αφυδατωμένοι, το αίμα σας είναι κυριολεκτικά παχύτερο. Αυτό καθιστά πιο δύσκολο για το αίμα να κυκλοφορήσει. Ως αποτέλεσμα, ο εγκέφαλος μπορεί να γίνουν λιγότερο δραστήρια και μπορείτε να αισθάνονται σύγχυση και καταπονημένα. Ορισμένες μελέτες δείχνουν επίσης ότι το νερό μπορεί να βοηθήσει στη θεραπεία ημικρανίες .

9. Το νερό βοηθά στη μείωση του βάρους. Πίνοντας ένα ποτήρι ή δύο από το νερό πριν το γεύμα, θα μειώσει την ποσότητα τροφής που μπορεί να λάβει, ώστε να αισθάνονται πλήρεις. Το νερό έχει μηδέν θερμίδες και δεν θα σας κάνει να λίπος.

10. Νερό κρατά το δέρμα σας απαλό και λαμπερό. Ακριβώς όπως ένα αφυδατωμένο άτομο θα έχει βαθιά που τα μάτια και το ζαρωμένο δέρμα, έτσι θα πλήρως ενυδατωμένο έκθεμα πρόσωπο ένα φυσιολογικό και όμορφο δέρμα τόνος.

Ο κατάλληλος τρόπος να πιει το νερό: 

1. Πίνετε νερό όταν ξυπνάτε. Το σώμα σας χάνει νερό, ενώ έχετε κοιμηθεί, οπότε πιείτε ένα ποτήρι προτού πάτε για ύπνο, και ένα άλλο ποτήρι όταν ξυπνάτε. Είστε φυσικά διψασμένα ή αφυδατωμένη το πρωί. Πόσιμο νερό το πρωί βοηθά απομακρυνθούν οι τοξίνες που έχουν συσσωρευτεί όλη τη νύχτα.

2. Να πίνετε 8 με 12 ποτήρια την ημέρα. Σύμφωνα με την Κλινική Μάγιο, 120-λιβρών ατομικές ανάγκες 8 ποτήρια νερό την ημέρα, ενώ ένα άτομο 190-λιβρών θα απαιτούσε 12 φλιτζάνια την ημέρα. Ο Δρ Ρόμπερτ Tanchanco λέει ότι θα πρέπει να παρακολουθεί το χρώμα των ούρων μας και να την κρατήσετε στο φως πλευρά. Ωστόσο, ποτό μόνο ένα μέγιστο των 16 ποτήρια την ημέρα, και όχι περισσότερο.

3. Πιείτε λίγο λίγο όλη την ημέρα. Είναι προτιμότερο να πιείτε νερό όλη την ημέρα, αντί να πίνουν δύο ποτηράκια όλα με τη μία. Αυτό θα μειώσει την πίεση στην καρδιά (ειδικά εάν έχετε τις καρδιακές παθήσεις) και δώστε στο σώμα σας περισσότερο χρόνο για να το απορροφήσει.

4. Μην περιμένετε μέχρι να είστε διψασμένοι για να πιείτε νερό. Μέχρι τη στιγμή που αισθάνεστε διψασμένοι, είστε πιθανώς ήδη 2 ποτήρια κάτω από τις κανονικές ανάγκες νερού σας.Ηλικιωμένοι είναι λιγότερο ευαίσθητοι στην ανάγκη του οργανισμού για το νερό.

5. Πίνετε νερό, όχι αναψυκτικά, αλκοόλ ή καφέ. Ορισμένοι ειδικοί πιστεύουν ότι το τσάι, αναψυκτικά και καφές μπορεί να είναι δυνητικά αφυδάτωσης. Επιπλέον, το υψηλό φώσφορο και περιεκτικότητα σε ζάχαρη στα ποτά τύπου κόλα μπορεί να οδηγήσει σε καταστάσεις όπως η οστεοπόρωση και ο διαβήτης . Μια μελέτη δείχνει ότι ενήλικοι που έπιναν έξι φλιτζάνια καφέ ημερησίως παρουσίασαν ήπια αφυδάτωση. Η κατανάλωση αλκοόλ είναι πολύ χειρότερα γιατί πραγματικά σας αφυδατώνει κάνοντας ουρείτε πολλά.

6. Εκπαιδεύσουμε τα παιδιά να πίνουν νερό. Θέστε ένα καλό παράδειγμα στα παιδιά σας και να πιείτε νερό από κοινού. Βεβαιωθείτε ότι τα παιδιά πίνουν αρκετό νερό όταν είναι ενεργό. Πακέτο μια μεγάλη εμφιαλωμένου νερού στο έδαφός τους καλαθάκι με φαγητό .

7. Πιείτε περισσότερο όταν έχει ζέστη. Οι άνθρωποι που ζουν σε θερμά κλίματα, όπως οι Φιλιππίνες πρέπει να πίνετε περισσότερο νερό. Είναι πιο επιρρεπή στο να αναπτύσσουν λίθους των νεφρών σε σύγκριση με εκείνους που ζουν σε ψυχρότερες περιοχές.

8. Πίνετε περισσότερο ως ασκείστε. Όταν ασκείστε, θα πρέπει να πίνετε περισσότερο νερό για να αντισταθμίσει την απώλεια υγρών. Πηγαίνετε για ένα επιπλέον 500 ml νερού για 30-λεπτά έως 1 ώρα άσκησης. Τρώγοντας μια μπανάνα βοηθά επίσης κρατήσει κάλιο σας επάνω.

9. Πίνετε περισσότερο όταν είστε άρρωστοι. Ακόμα κι αν δεν αισθάνεστε όπως το, αν πραγματικά θα πρέπει να πίνουν περισσότερο νερό για να βοηθήσετε το σώμα σας να ανακτήσει από διάφορες λοιμώξεις. Αν είστε αφυδατωμένοι, θα αισθανθείτε πολύ χειρότερα.

10. Πίνετε περισσότερο εάν είστε έγκυος. Οι γυναίκες που περιμένουν ή θηλάζουν χρειάζονται επιπλέον υγρά να μείνει ενυδατωμένο. Το Ινστιτούτο Ιατρικής συστήνει στις εγκύους πίνουν 10 ποτήρια υγρών ημερησίως και οι γυναίκες που θηλάζουν λάβει περίπου 13 φλιτζάνια υγρά την ημέρα.