https://4.bp.blogspot.com/-776heEvjeJI/VpfilIweC0I/AAAAAAACBWc/_q4E-nZ5axI/s246/The_biggest_Greek_flag_in_the_World_720p_-Segment_.gif

Wednesday, March 30, 2011

Απάντηση σε: "Περί απεργίας...συνέχεια"


http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/03/blog-post_5801.html
Ο κύριος μας λέει ότι ο εργαζόμενος είναι υποχρεωμένος να αποδεχτεί την απόφαση που πάρθηκε με δημοκρατικές διαδικασίες...

Ποιός είστε κύριε, που διενεργείτε ψηφοφορίες; Θεωρείτε ότι είστε κάποιος; Βασική προϋπόθεση για να έχουν κάποια αξία τα όσα λέτε, είναι ο εργαζόμενος να σας αναγνωρίζει/αποδέχεται σαν αντιπρόσωπο του. Εφ' όσον λοιπόν δεν σας αποδέχεται, δεν έχει και κανένα λόγο να υπογράψει οτιδήποτε του δώσετε.
Αν εσείς διεκδικείτε κάτι, μπορείτε να μαζέψετε τις υπογραφές σας από όσους θέλουν, και να ζητήσετε να εφαρμοστούν όσα ζητάτε, μόνο σε αυτούς.
Και για να λυθεί η απορία στον κύριο, ούτε ο Πρετεντέρης είμαι (θα αυτοκτονούσα), ούτε στη vodafone δουλεύω, ούτε καν ξέρω γιατί απεργούσαν και τι αιτήματα έχουν, και ούτε με ενδιαφέρει να μάθω. Μπορεί να έχουν 1000 δίκια και καλώς απεργούν. Αυτό που με χάλασε είναι που απαγορεύουν σε αυτούς που θέλουν να εργαστούν, να πάνε στη δουλειά τους.
Αν τώρα χαλάμε το κέφι του κυρίου με τα μεγάλα βαρίδια, συγνώμη κιόλας.



ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ