https://4.bp.blogspot.com/-776heEvjeJI/VpfilIweC0I/AAAAAAACBWc/_q4E-nZ5axI/s246/The_biggest_Greek_flag_in_the_World_720p_-Segment_.gif

Sunday, March 27, 2011

Μέσω ανακοίσωσή της η ΠΑΕ Ολυμπιακός ξεκαθαρίζει πως δεν υπάρει θέμα φυγής του Ερνέστο Βαλβέρδε

Μέσω ανακοίσωσή της η ΠΑΕ Ολυμπιακός ξεκαθαρίζει πως δεν υπάρει θέμα φυγής του Ερνέστο Βαλβέρδε 

Τέλος στις φήμες και στα σενάρια περί αποχώρησής του Ερνέστο Βαλβέρδε από το τιμόνι της ομάδας έβαλε ο Ολυμπιακός, ο οποίος σε ανακοίνωσή του ξεκαθαρίζει πως το θέμα «θεωρείται λήξαν». Μάλιστα, η ΠΑΕ τονίζει πως το όλο θέμα περί φυγής του Ισπανού βασίστηκε σε λάθος εκτίμηση της «Marca», η οποία δεν απέδωσε σωστά τις δηλώσεις του τεχνικού των Ερυθρολεύκων.


Στην ανακοίνωση μάλιστα γίνεται λόγος και στο συμβόλαιο του Βαλβέρδε, το οποίο είναι διάρκειας δύο ετών και απέδωσε τις φήμες αποχώρησης σε προσπάθειες τρίτων που έχουν σαν στόχο την δημιουργία προβλημάτων και αποσταθεροποίησης του καλού κλίματος.

Αναλυτικα η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός


Η Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ όσον αφορά διάφορα δημοσιεύματα ή φερόμενες δηλώσεις, οι οποίες επιχειρείται να αξιοποιηθούν προκειμένου να εξαχθούν λανθασμένα συμπεράσματα, οφείλει να υπενθυμίσει ότι η σχέση της με τον προπονητή κ. Ερνέστο Βαλβέρδε είναι μια σχέση η οποία στηρίζεται σε αμοιβαία εκτίμηση και εμπιστοσύνη.

Το συμβόλαιο με τον κ. Βαλβέρδε, όπως επανειλημμένα έχουμε τονίσει, έχει διάρκεια δύο έτη. Οι οποιεσδήποτε άλλες αναφορές ή προσπάθειες να αμφισβητηθεί αυτή η συνεργασία, την ώρα δε που το Πρωτάθλημα είναι ακόμα σε εξέλιξη, στόχο έχουν την αποσταθεροποίηση και την δημιουργία προβλημάτων στην ομάδα μας και μάλιστα χωρίς κανέναν απολύτως λόγο.Ως εκ τούτου, το συγκεκριμένο «θέμα» θεωρείται λήξαν.