https://4.bp.blogspot.com/-776heEvjeJI/VpfilIweC0I/AAAAAAACBWc/_q4E-nZ5axI/s246/The_biggest_Greek_flag_in_the_World_720p_-Segment_.gif

Tuesday, March 08, 2011

Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης 2011


BMW Vision ConnectedDrive conceptBMW ConnectedDrive Vision
 Σύμφωνα Δεν υπάρχει άλλη στέγη, αλλά εκείνη του Palexpo της Γενεύης θα μπορούσατε να βρείτε ένα ηλεκτρικό Rolls Royce, μια ινδική microcar και εξωπραγματικές γαλλική ιδέα.  Και αυτό δεν παραπέμπουν ακόμη και τα πιο εξωτικά supercars, φτιαχμενα  σε χώρες που δεν ξέραμε καν είχε αυτοκινητοβιομηχανίες.

Με τη γνώση ότι η ποικιλία, και η ιπποδύναμη, είναι το αλατοπίπερο της ζωής, σας φέρνουμε τις έννοιες και τα αυτοκίνητα που έπεσε στην αντίληψή μας κατά το 2011 Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης.

BMW ConnectedDrive Vision

Κάθε νέα από την BMW είναι μεγάλη είδηση, ειδικά μια έννοια που επιδεικνύει μια νέα σχεδιαστική γλώσσα.  Ωστόσο, οι λαοί στο Μόναχο έστειλε πάνω από το Όραμα ConnectedDrive να τονίσει τη λειτουργία όχι, μορφή.

Ενώ πολυτελή σιλουέτα της και roll-down Z1 στιλ πόρτες είναι σίγουρα σφοδρή επιθυμία-worthy, είχαμε επίσης την αγάπη για να έχουν 3-Δ επαυξημένης του heads-up οθόνη που μπορεί να προσαρμοστεί για να δείτε τα πάντα οδηγό από μια σαφή παρμπρίζ με αρχιτεκτονικά στοιχεία  σχετικά με κοντινά κτίρια.


Abarth Scorp-Ion
Abarth SCORP-Ion

Τι διαφορά κάνει μια εξόρμηση.  Η Abarth Scorpione 1300 ήταν ένα μικρό, δρομέας κίνηση στους πίσω τροχούς που πήρε περίπου 8 mpg και έκανε 0-62 σε 12 δευτερόλεπτα.  Η SCORP-Ion, ωστόσο, είναι ένα all-ηλεκτρική, ιόντων λιθίου (το πάρει;) που τροφοδοτείται από μπαταρία σχεδιαστική μελέτη από Istituto Europeo Τορίνο di Design που βάζει ηλεκτροκινητήρες σε κάθε τροχό.  Θα θέλαμε και οι δύο, παρακαλώ.


Alfa Romeo 4C

Alfa Romeo 4C

Σας παρακαλώ να συγχωρήσετε τη συμπεριφορά μας, όταν το 4C χτυπά το πάτωμα εκθεσιακό χώρο, σε τοπικό αντιπρόσωπο της Chrysler μας, γιατί εμείς θα πρέπει να squealing σαν tweens σε μια συναυλία Justin Bieber.  Για μας, η μεγάλη φημολογείται επιστροφή της Alfa έχει σαν την υπόσχεση μιας iPhone Verizon, και μοιάζει πραγματικά θα μπορούσε να συμβεί αυτή τη φορά.



Alpina BMW B5 BiTurbo
Alpina BMW Β5 BiTurbo

Είναι ο τέλειος Q-πλοίο, το υπέροχο κρεβάτι, το überwagon.  Alpina εργάστηκε Βαυαρίας μαύρη μαγεία τους σε ένα βαγόνι 5-σειρά για να του δώσει 500 ίππους από 4,4 λίτρων twin-turbo V8.  Περιέργως, το αμάξωμα και 20-ιντσών ζάντες ματιά εντελώς αριστοκρατικό.

Audi A3 Concept

Audi A3 Concept

Ένα άλλο σκορ από την Audi.  Δεν έχει μόνο το Α3 δείχνουν καλά σε εκδόσεις sedan, αλλά τα στατιστικά του είναι εξίσου εντυπωσιακή: 408 hp από έναν άμεσου ψεκασμού, 2,5-λίτρων, 5-κύλινδρος κινητήρας συνδυάζεται με επτά-τάχυτο μηχανικό κιβώτιο S Tronic.  Το αλουμίνιο και ανθρακονήματα τροχούς 20-ιντσών μπορεί να μειώσει του βάρους κατά, αλλά είμαστε αρκετά σίγουροι ότι δεν θα καταλήξουν ως στάνταρ εξοπλισμός σε ένα όχημα παραγωγής.
Citroën Metropolis

Citroën Metropolis

Σχεδιασμένο για το γαλλικό περίπτερο στο 2010 Shanghai World Expo, η Μητρόπολη luxo-φορτηγίδα plug-in υβριδικών έχει σιωπηλά κατέπλευσε Γενεύη.  Ακόμα δεν λέξη σχετικά με αν έχουν περάσει δοθεί το πράσινο φως για την παραγωγή, αλλά στην περίπτωση αυτή, θα δώσουν σίγουρα την Panamera ένα τρέξιμο για τα χρήματά του, και να γίνει ένας άξιος διάδοχος του ασύγκριτη DS.





Evoluzione SbarroSbarro Evoluzione

Οχι, δεν είχαμε τραβήξει μια φωτογραφία ενός Gallardo off wreckedexotics.com - αυτός είναι ο τρόπος που υποτίθεται να εξετάσουμε.  Η Evoluzione είναι στην πραγματικότητα η δημιουργία των φοιτητών του ελβετικού σχεδιαστή Franco Sbarro, ο οποίος είναι πιο γνωστός ως ο εφευρέτης του hubless τροχού.  Θα θέλαμε να πούμε το αυτοκίνητο είναι ένα τέρας, αν δεν είναι μια ομορφιά, αλλά δυστυχώς υπάρχει μόνο ένα 1,8-λίτρων Audi τετρακύλινδρο κινητήρα σε bedsore την Evoluzione για έναν οπίσθιο άκρο.




Mansory 458 Italia SiracusaMansory 458 Συρακούσες Italia

Εμείς ποτέ δεν θα τους συγχωρέσει για αυτό που έκαναν σε μια Mercedes SLS, και το Dodge Challenger εργασία χρωμάτων δεν είναι αρκετά φλιτζάνι του τσαγιού μας, αλλά τουλάχιστον οι δέκτες σε Mansory συμπιέζεται άλλο 30 από ιπποδύναμη του, και κερδηθούν σε £ 150 off  , ένα απόθεμα 458 Italia.

Nissan Esflow conceptNissan Esflow έννοιας

Δυστυχώς για τη Nissan, την Esflow έκανε το ντεμπούτο του σε απευθείας σύνδεση από λίγες εβδομάδες πριν από τους μεγάλους παρουσιάσει στη Γενεύη.  Αυτό δεν αλλάζει τα πραγματικά περιστατικά: Είναι τα μέσα του κινητήρα, οπίσθιας κίνησης EV με σχεδόν 150-μίλια απόσταση που μπορεί να κάνει 0-62 σε λιγότερο από 5 δευτερόλεπτα.  Εάν η Nissan αποφασίζει να χτίσει το Esflow, θα μπορούσε να είναι το νέο Z για την παραγωγή φύλλων.

Pagani HuayraPagani Huayra

Εφόσον κάνουν ακόμα τα βιβλία καφέ πίνακα supercars, αυτό θα είναι στο εξώφυλλο.  Αντικατάσταση του Pagani Zonda, το εξαιρετικά εξωτικό Huayra είναι τόσο αποκλειστικό, θα πρέπει να καταθέσει μια προκαταβολή $ 100.000 μόνο για να μάθετε πώς το όνομα του μοντέλου είναι έντονη.

Πέρα από το γεγονός το αυτοκίνητο μπορεί να πωλείται στις Ηνωμένες Πολιτείες, το υπόλοιπο των ειδήσεων είναι απλά μαθηματικά: 700 ίππους 12-κύλινδρο twin-turbo κινητήρα που χτίστηκε από AMG 0-62 ώρα 3,3 δευτερόλεπτα = περίπου 1,6 εκατ. δολάρια.
Renault Captur

Εάν μπορείτε να φανταστείτε το στυλ του Nissan Juke πάρει πια, er, "μοναδική", θα έχετε ένα Renault Captur.  Προφανώς, η Renault έχει ακόμα αρκετά χρήματα για να δείξουν τα μελλοντικά μοντέλα με outre έννοιες, και έχουν κάνει τόσο με την Captur.  Κάτω από το στιβαρό εξωτερικό έδρες βρίσκονται από φθορισμού λάστιχα πορτοκαλί και το ίδιο χρώμα φωταύγειας πάνελ ταμπλό.
Rolls-Royce 102EX

Η Rolls-Royce 102EX

Η Rolls-Royce υποτίθεται ότι είναι σιωπηλός και ισχυρό, σωστά;  Είναι λογικό ότι θα ήταν ηλεκτρισμένη.  Ακόμα, μια εταιρεία ως σοβαρός (και περιορισμένου όγκου), όπως η Rolls θα πάτε για τη διαδικασία αρκετά συντηρητικά.  Ως εκ τούτου, το 102EX είναι ένα one-off έννοια σήμαινε να κρίνουν το ενδιαφέρον του πελάτη και να διασφαλίσει ότι θα προσφέρει μια «αυθεντική εμπειρία της Rolls-Royce," σύμφωνα με την CEO Torsten Müller-Ötvös.

SEAT IBX
 

SEAT iBX

Αν και θα δούμε ποτέ ένα στις Ηνωμένες Πολιτείες, iBX της SEAT προεπισκοπήσεις την σχεδιαστική κατεύθυνση ότι ολόκληρη η μάρκα - ένα Volkswagen θυγατρική του Ομίλου - θα λάβουν τα επόμενα χρόνια.  Το δίθυρο crossover είναι επίσης μια σειρά-επεκταθεί plug-in EV με περίπου ένα 28-μιλίων ηλεκτρικό-μόνο περιοχή.

Tata Pixel
 

Tata Pixel

Το Pixel είναι ένα αυτοκίνητο πόλης με κάθε έννοια του κόσμου.  Tata ισχυρίζεται ότι χωράει άνετα τέσσερις ενήλικες σε ένα πακέτο που είναι μόνο 10 πόδια μήκος - προεξέχουν λίγο μεγαλύτερο από ένα Smart ForTwo - και παίρνει πάνω από 60 mpg με την τεχνολογία start-stop και της αναγεννητικής πέδησης.  Οι πόρτες ανοιχτές, ανοδική Lambo στυλ, να κάνει την έξοδο του οχήματος μια θραύση ακόμα και στις πιο στενές θέσεις στάθμευσης.  Πιο ενδιαφέρον, ωστόσο, οι πίσω τροχοί που μπορούν να μετατρέψουν σε αντίθετες κατευθύνσεις, επιτρέποντας στο όχημα να "pivot" και παράλληλα πάρκο αβίαστα.

Toyota FT-86 II
Toyota FT-86 II

Αυτή η δημιουργία Toyota-Subaru είναι η πιο πρόσφατη έκδοση του σπορ αυτοκινήτου πίσω τροχούς ότι η Toyota έχει να μας ελπιδοφόρα για χρόνια, ψάχνοντας λίγο περισσότερο έτοιμη για παραγωγή από το προηγούμενο FT-86 έννοιας που είδαμε.  Είχαμε χαίρονταν αν έλεγαν ένα Supra.
Volkswagen Golf R
Volkswagen Golf R

Η Volkswagen έκανε το ντεμπούτο νέα χρώματα και το εσωτερικό προσδιορισμούς για το Golf R ζεστό καταπακτή, η οποία είναι ήδη προς πώληση στην Ευρώπη, αλλά κάνει το ντεμπούτο του ως μοντέλο 2012 στις Ηνωμένες Πολιτείες.  Ίσως η νέα χρώματα της «Oryx White", "Carbon Steel Grey", "Space Grey" και "αυτοκυριαρχία Blue" (φαίνεται από τα παραπάνω) θα δώσει τη stateside επίσης.  Οι εσωτερικοί χώροι των αυτοκινήτων δείχνουν χαρακτηριστικό Νάπα δέρμα.