https://4.bp.blogspot.com/-776heEvjeJI/VpfilIweC0I/AAAAAAACBWc/_q4E-nZ5axI/s246/The_biggest_Greek_flag_in_the_World_720p_-Segment_.gif

Tuesday, February 01, 2011

Πίστη Φερέιρα για πρόκριση

Παρά το απογοητευτικό 0-2 με το οποίο είχε ηττηθεί ο Παναθηναϊκός, στον πρώτο αγώνα της φάσης των 8 του Κυπέλλου από την ΑΕΚ, ο Ζεσουάλδο Φερέιρα εξέφρασε στους παίκτες του Τριφυλλιού την πίστη του για την πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού.



Ο πορτογάλος τεχνικός μίλησε στους παίκτες του ενόψει του ντέρμπι και τους προέτρεψε να πιστέψουν στην πρόκριση, τους ζήτησε ένα γρήγορο γκολ από το πρώτο μέρος, ενώ στην συνέχεια τους προετοίμασε και για την περίπτωση που το ματς οδηγηθεί στην διαδικασία των πέναλτι.
Ο Φερέιρα στάθηκε επίσης στην αποτελεσματικότητα των παικτών του, ζητώντας τους να εκμεταλλευτούν όσο το δυνατόν τις ευκαιρίες που θα τους παρουσιαστούν, ενώ πιστεύει πως η παράταση είναι εφικτή. Γεγονός που φάνηκε και από την προπόνηση, κατά την διάρκεια της οποίας όλοι οι πράσινοι εκτελούσαν πέναλτι για πολλή ώρα.
Τέσσερις αλλαγές
Συγκριτικά με το παιχνίδι με τον Εργοτέλη, ο Παναθηναϊκός θα παραταχθεί στο ντέρμπι του ΟΑΚΑ με τέσσερις αλλαγές. Ο Ορέστης Καρνέζης θα πάρει την θέση του Τζόρβα κάτω από τα δοκάρια, ο Σπυρόπουλος θα επιστρέψει στην θέση του αριστερού μπακ, ο Σαριέγκι θα αντικαταστήσει τον Μπουμσόνγκ, ενώ ο Λέτο θα πάρει την θέση του Γκοβού.
Αναφορικά με τους υπόλοιπους, ο Καντέ θα είναι ο παρτενέρ του Σαριέγκι στο κέντρο της άμυνας, ο Βύντρα θα είναι δεξί μπακ, με τους Ζιλμπέρτο Σίλβα, Κατσουράνη και Νίνη να αποτελούν την τριάδα του κέντρου. Οι Χριστοδουλόπουλος και Μαρίνος διεκδικούν μία θεση για την δεξιά πλευρά, ενώ ο Σισέ θα είναι ο μοναδικός προωθημένος στην επίθεση.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.sport.gr