https://4.bp.blogspot.com/-776heEvjeJI/VpfilIweC0I/AAAAAAACBWc/_q4E-nZ5axI/s246/The_biggest_Greek_flag_in_the_World_720p_-Segment_.gif

Friday, January 14, 2011

Φωτογραφία ένα φίδι 55ft.



Αποδείξει μια φωτογραφία ένα  φίδι 16,7μ που έχει βρεθεί σε ένα δάσος στην Κίνα έχει γίνει μια αίσθηση Διαδικτύου.

Αρχικά δημοσιεύτηκε  στην ιστοσελίδα της Daily του Λαϊκού Κόμματος, το επίσημο Κομμουνιστικό Κόμμα εφημερίδα στην Κίνα.

Το κώμα υποστήριξε τα φίδι είναι δύο τεράστιοι βόες που βρέθηκαν από τους εργαζομένους αποψίλωση των δασών για ένα νέο δρόμο έξω από Guping πόλη, Jiangxi επαρχία.

Είναι προφανώς ξύπνησαν  τα κοιμισμένη φίδια κατά τη διάρκεια της επιχειρεί να ισοπεδώσει ένα τεράστιο ανάχωμα της γης.

Σκάβοντας η μπουλντόζα ο οδηγός του  είδε αίμα μεταξύ του εδάφους, και τις μπουλντόζας  και  ένα ετοιμοθάνατο φίδι εμφανίστηκε,

«Την ίδια στιγμή, άλλο ένα χρυσό χρώμα γίγαντας boa εμφανίστηκε με το στόμα ορθάνοιχτο του. Ο οδηγός είχε παραλύσει με φόβο, ενώ οι άλλοι εργαζόμενοι έτρεξαν για τη ζωή τους.

«Μέχρι τη στιγμή που οι εργάτες επέστρεψαν, ο τραυματισμένος  βόας είχαν πεθάνει, ενώ το άλλο φίδι είχε εξαφανιστεί. Ο χειριστής μπουλντόζας ήταν τόσο άρρωστος που δεν μπορούσε ακόμη και να σταθούν επάνω. "

Η θέση ισχυρίστηκε ότι ο οδηγός εκσκαφέα ήταν τόσο ψυχολογικά τραύματα που υπέστη καρδιακή προσβολή στο δρόμο του στο νοσοκομείο και αργότερα πέθανε.

Ο νεκρός φίδι ήταν 55ft (16,7) , ζύγιζε 300 κιλά και εκτιμάται ότι είναι 140 ετών, σύμφωνα με τη θέση.τις τοπικής κυβέρνησης.