https://4.bp.blogspot.com/-776heEvjeJI/VpfilIweC0I/AAAAAAACBWc/_q4E-nZ5axI/s246/The_biggest_Greek_flag_in_the_World_720p_-Segment_.gif

Saturday, December 11, 2010

Θέρετρο για μια μελλοντική Waterworld Κίνας

Αρχιτεκτονική Η ομάδα των Atkin, η οποία είναι το περίφημο πολυεθνική μηχανικών και συμβούλων σχεδιασμού με περισσότερες της Μέσης Ανατολής και του Ινδικού πελατεία, έχει πρόσφατα απονεμηθεί πρώτο για τους εξαιρετική σχεδίαση και μηχανικού για το θέρετρο στην Songjiang, την Κίνα, που ονομάζεται Water World, για ένα διεθνές σχέδιο ανταγωνισμού. 
Το Water World κτισμένο σε μια μαγευτική λατομείο που είναι γεμάτη με νερό, είναι ένα τέλειο παράδειγμα της ανάμιξης της φύσης με τις σύγχρονες σύγχρονα σχέδια. Το ξενοδοχείο θέρετρο με την κομψή 400 δωμάτια είναι υπέροχα κατασκευαστεί μέσα σε αυτό το φυσικό περιβάλλον. Το θέρετρο διαθέτει τη μοναδική υποβρύχια κοινόχρηστους χώρους και δωμάτια, μαζί με τα εστιατόρια, καφετέριες, αθλητικές εγκαταστάσεις και άλλα. 
χαμηλότερο επίπεδο του θερέτρου μπορεί να υπερηφανεύεται για ένα υδάτινο θέμα με μια πολυτελή πισίνα, ενώ υπάρχει μια ακραία αθλητικό κέντρο που διατίθενται για την αναρρίχηση βράχου και το άλμα bungee που προσεγγίζονται με ειδική ανελκυστήρες από το νερό. Με την εκπληκτική θέα στο θέρετρο και το έργο αξίζει σίγουρα την αναγνώριση και την τιμή, έχει λάβει.