https://4.bp.blogspot.com/-776heEvjeJI/VpfilIweC0I/AAAAAAACBWc/_q4E-nZ5axI/s246/The_biggest_Greek_flag_in_the_World_720p_-Segment_.gif

Saturday, December 18, 2010

To Game On 2.0 στην Ελλάδα!



H μεγαλύτερη έκθεση video games στον κόσμο έρχεται στην Ελλάδα.
Ο Λόγος για το Game On 2.0 το οποίο θα ανοίξει τις πύλες του στην «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων στην αίθουσα «Νίκος Γκάτσος», μέχρι τις 31 Ιανουαρίου 2011.
Η διεθνούς φήμης έκθεση «Game On 2.0» απολαμβάνει παγκόσμια αποδοχή, έχοντας ήδη προσελκύσει εκατομμύρια επισκέπτες σε μεγάλες πόλεις όπως η Μελβούρνη, το Λονδίνο, το Σιάτλ, το Τελ Αβίβ, το Σικάγο, το Ελσίνκι και το Εδιμβούργο.
Τι είναι αυτή η έκθεση; Οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα να δουν και να γνωρίσουν την ιστορία των πιο δημοφιλή video games από τις αρχές του ‘60 έως σήμερα, σε υπολογιστές και σε κονσόλες (Atari, Nintendo, Sony, Microsoft,Sega), να συνδέσουν το χθες με το σήμερα και να μάθουν τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις.
Περιλαμβάνονται στην έκθεση το Spacewar (1962), το πρώτο ηλεκτρονικό παιχνίδι για διάστημα που αναπτύχθηκε και έπαιζε σε έναν υπολογιστή με μέγεθος δωματίου, Το πρώτο videogame arcade Computer Space, (1971) και το Pong (1972), το εικονικό πινγκ-πονγκ που έδωσε μεγάλη δημοτικότητα και παραμένει ένα από τα πιο δημοφιλές videogames όλων των εποχών.
Όπως είναι φυσικό. όλοι θα έχουν την ευκαιρία να παίξουν ΔΩΡΕΑΝ και τα 120 παιχνίδια που θα φιλοξενηθούν στην έκθεση.