https://4.bp.blogspot.com/-776heEvjeJI/VpfilIweC0I/AAAAAAACBWc/_q4E-nZ5axI/s246/The_biggest_Greek_flag_in_the_World_720p_-Segment_.gif

Thursday, December 09, 2010

Είναι μια μοτοσικλέτα! Είναι ένα σπορ αυτοκίνητο! Όχι, δεν είναι ... Snaefell;

Η κλήση αυτό ένα μικροσκοπικό σπορ αυτοκίνητο με μια μοτοσικλέτα που ξεπήδησε μέσα από την πλευρά της, ή να το ονομάσουμε ένα σέξι μοτοσικλέτα με πιο περίεργο καλάθι του κόσμου ... αλλά ακόμη κι αν αποκαλούνται, το Snaefell είναι ένα κατόρθωμα του ερασιτέχνη ιδιοφυΐα. Χτισμένο από τον Francois Knorreck, τα υπέροχα μοναδικό όχημα πήρε περισσότερο από μια δεκαετία, 10.000 ανθρωποώρες και πάνω από 15.000 ευρώ για την κατασκευή της. Το σώμα του καλάθι ήταν όλα τα ειδικά προσαρμοσμένη, και στο εσωτερικό μοιάζει με ένα πραγματικό σπορ αυτοκίνητο.
Το μέρος της μοτοσικλέτας είναι χτισμένο σε μια Laverda τριπλό 1000cc βάσης, δίνοντας δύναμη και τη χάρη. Και αυτό που χρειάζεται, όταν πρόκειται για την ανάσυρση γύρω από ένα κάνιστρο που είναι τόσο μεγάλο όσο ένα αυτοκίνητο περιφερειακών μεταφορών. Αλλά στο σύνολό τους, τη μοτοσικλέτα και το καλάθι απλά φαίνεται να αλέστε μαζί σαν να έχουν γεννηθεί επισυνάπτεται στο ισχίο, το οποίο είναι πιθανό ακριβώς τι ο δημιουργός της καταπληκτική οχήματος επρόκειτο για.
Η κυριολεκτική κάνιστρο χτίστηκε από διάφορα κομμάτια ενός Citroen Xantia, ένα VW GTI και ένα Audi 80. Αντί να πηγαίνει για τη συνηθισμένη διαμόρφωση ενός κάνιστρο που συνδέονται με μια μοτοσικλέτα με ένα συνδετήρα γέφυρα, Knorreck αποφάσισε να χτίσει μια ομαλή όργανο που περιλαμβάνει τα δύο μέρη αυτής της εξαιρετικά ασυνήθιστο όχημα. Το αποτέλεσμα είναι κάτι που θέλετε πιθανό να μην έχουν άλλη επιλογή παρά να κοιτάζουν φθονερά αν το είδα περνώντας σας στην εθνική οδό.