https://4.bp.blogspot.com/-776heEvjeJI/VpfilIweC0I/AAAAAAACBWc/_q4E-nZ5axI/s246/The_biggest_Greek_flag_in_the_World_720p_-Segment_.gif

Friday, December 10, 2010

Café κόλασης του Παρισιού είναι από τον 19ο αιώνα


Le Café de L'Enfer ήταν μια κόλαση με θέμα το καφέ στο Παρίσι "περιοχή κόκκινου φωτός (γνωστός και ως Pigalle, η γειτονιά του Moulin Rouge), που δημιουργήθηκε στα τέλη του 19ου αιώνα και λειτουργεί μέχρι« til κάποια στιγμή γύρω στα μέσα του 20ου αιώνα.
"Ένα καυτό σημείο που ονομάζεται Café κόλασης δελεάζονται 19ου αιώνα Παριζιάνους για την πόλη της Μονμάρτρης γειτονιά, όπως το Μαρέ-σχετικά με την δεξιά όχθη του Σηκουάνα. Με γύψο χαμένες ψυχές writhing στους τοίχους του και το κεφάλι ένα bug-eyed διάβολος για μια μπροστινή πόρτα, Le Café de l'Enfer μπορεί να ήταν ένα από τα πρώτα θεματικά εστιατόρια του κόσμου. Σύμφωνα με έναν 1899 επισκέπτη, θυρωρός του καφέ-με τον Σατανά Diners κοστούμι-χαιρέτισε με τον χαιρετισμό, "Εισαγωγή και να είναι καταδικασμένη!" Σερβιτόροι κόλασης επίσης ντυμένοι διάβολοι. Μια παραγγελία για τρία μαύρα καφέδες εμπλουτίστηκε με κονιάκ ήταν shrieked πίσω στην κουζίνα, όπως: «Τρεις κοχλάζει προφυλακτήρων από λειωμένο αμαρτίες, με μια εξόρμηση της ενίσχυσης θειάφι!" 


Paris Hells Cafe  Paris’s Hells Café from 19th century
Paris Hells Cafe 1 Paris’s Hells Café from 19th century
Paris Hells Cafe 2 Paris’s Hells Café from 19th century
Paris Hells Cafe 3 Paris’s Hells Café from 19th century
Paris Hells Cafe 4 Paris’s Hells Café from 19th century
Paris Hells Cafe 5 Paris’s Hells Café from 19th century