https://4.bp.blogspot.com/-776heEvjeJI/VpfilIweC0I/AAAAAAACBWc/_q4E-nZ5axI/s246/The_biggest_Greek_flag_in_the_World_720p_-Segment_.gif

Tuesday, December 14, 2010

Bάτραχος μωρό γεννήθηκε στο Νεπάλ

Ένας βάτραχος μωρό γεννήθηκε στο Νεπάλ πριν από δύο χρόνια.
Στις 2006, αυτή την περίεργη εμφάνιση μωρό γεννήθηκε στο Charikot, στην έδρα της περιφέρειας Dolakha, προσελκύοντας ένα τεράστιο αριθμό των θεατών να παρακολουθήσουν την εκπληκτική θέα.
Ο λαιμός-κάτω το μωρό με το κεφάλι του σχεδόν ολοκληρωτικά βυθιστεί μέσα στο πάνω τμήμα του σώματος και με εξαιρετικά μεγάλες μάτια κυριολεκτικά σκάει από το υποδοχές ματιών, γεννήθηκε στο Nir Bahadur Karki και Suntali Karki στο Gaurishnkar Νοσοκομείο Charikot. Το ζευγάρι Karki είναι μόνιμος κάτοικος της Bhirkot Dolakha του VDC.
Το παράξενο μωρό, όμως, πέθανε μετά από μισή ώρα από τη γέννησή του, Suntali ενημέρωσε, η μητέρα,. Ήταν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο μετά το θάνατό του. Η είδηση για ένα τέτοιο μωρό που έφερε την εξάπλωση νοσοκομείο σαν φωτιά και υπήρχαν εκατοντάδες συγκεντρώθηκαν στο νοσοκομείο για να ρίξετε μια ματιά. Η αστυνομία χρειάστηκε να χρησιμοποιηθούν για τον έλεγχο του πλήθους.
Το μωρό ζύγισε 2kg κατά τη γέννηση και γεννήθηκε μετά την κανονική εννεαμήνου κυοφορίας. Suntali, ήδη μητέρα δύο κανονικές κόρες, δεν έπασχε από κάποια ασθένεια κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Nir Bahadur, ο πατέρας, λέει ότι δεν αισθάνεται καμία τύψη για το θάνατο το νεογέννητο μωρό της. "Είμαι ευτυχής που δεν συνέβη τίποτε στη γυναίκα μου», είπε.