https://4.bp.blogspot.com/-776heEvjeJI/VpfilIweC0I/AAAAAAACBWc/_q4E-nZ5axI/s246/The_biggest_Greek_flag_in_the_World_720p_-Segment_.gif

Saturday, October 03, 2015

Ὁ …κακὸς Ποῦτιν ποὺ χαλᾶ τὰ σχέδια τῆς νέας τάξεως στὴν Συρία ἔγινε καὶ …«φονιάς»!!!


Ο πόλεμος των εικόνων και της προπαγάνδας είναι πιο σημαντικός από τον πόλεμο εδάφους, γιατί επηρεάζει δισεκατομμύρια κόσμο που θα κληθεί μετά να στηρίξει οικονομικά και ιδεολογικά τις γενοκτονίες της Νέας Τάξεως.

Φωτογραφία που δημοσιεύθηκε στις 25 Σεπτεμβρίου, ως απόδειξη βομβαρδισμών του Άσαντ εναντίον αμάχων,  γίνεται σήμερα ξανά πρωτοσέλιδο από οργάνωση που πρόσκειται στον Soros με τίτλο WHITE HELMETS (Λευκά Κράνη) που …«σώζουν» ζωές στην Συρία.Ὁ ...κακὸς Ποῦτιν ποὺ χαλᾶ τὰ σχέδια τῆς νέας τάξεως στὴν Συρία ἔγινε καὶ ...«φονιάς»!!!4
Ὁ ...κακὸς Ποῦτιν ποὺ χαλᾶ τὰ σχέδια τῆς νέας τάξεως στὴν Συρία ἔγινε καὶ ...«φονιάς»!!!1
Φυσικά και είναι εναντίον του Άσαντ αυτή η οργάνωση που διαφημίζεται από τα Δυτικά ΜΜΕ!!!
Φυσικά κι όταν μπαίνεις στην ιστοσελίδα τους …έχουν απλώσει το χέρι και ζητούν χρήματα και φυσικά είναι απατεώνες αποδεδειγμένα.
Ὁ ...κακὸς Ποῦτιν ποὺ χαλᾶ τὰ σχέδια τῆς νέας τάξεως στὴν Συρία ἔγινε καὶ ...«φονιάς»!!!3
Και ως πράκτορες της Δύσεως αποτελούν και πηγή …«αυθεντικής πληροφορίας» για τα μεγάλα ΜΜΕ της Δύσεως.
Βλέπετε δηλαδή τον INDEPENDENT να αναδημοσιεύει την παλαιά φωτογραφία ως αποτέλεσμα των …«απανθρώπων» βομβαρδισμών του Πούτιν που έλαβαν χώρα …εχθες.
Ὁ ...κακὸς Ποῦτιν ποὺ χαλᾶ τὰ σχέδια τῆς νέας τάξεως στὴν Συρία ἔγινε καὶ ...«φονιάς»!!!2
Έτσι παίζεται το παιχνίδι … 
Το σύστημα γνωρίζοντας το δεδομένο ότι λίγοι αναγνώστες έχουν την ικανότητα να επαληθεύσουν την …δήθεν είδηση και να αναζητήσουν την φωτογραφία στο Google, για να ελέγξουν πότε δημοσιεύθηκε πραγματικά για πρώτη φορά, μπορεί να δημοσιεύει ότι θέλει χωρίς συνέπειες.
Και πίσω από την επικοινωνιακή καταιγίδα κατά του Άσαντ κλασικά σιωνιστές και υπηρέτριες του Soros, όπως ο Kenneth Roth…
Δείτε εδώ τα σχετικά:
Η απάτη των WHITE HELMETS για δήθεν θύματα των Ρώσσων εδώ.
Η πονηρή αναδημοσίευση από τον Independent εδώ.
H αρχική δημοσίευση εδώ.
Και φυσικά το διαδίκτυο γεμίζει από τέτοιες παλαιές ειδήσεις, που φρεσκάρονται και αναδημοσιεύονται ως …σημερινές!!! προκειμένου να επιτεθούν στον Πούτιν, που αποφάσισε να παρέμβει στον πόλεμο της Δύσεως κατά της Συρίας και …υπέρ της Συρίας.
Ὁ ...κακὸς Ποῦτιν ποὺ χαλᾶ τὰ σχέδια τῆς νέας τάξεως στὴν Συρία ἔγινε καὶ ...«φονιάς»!!!5
http://filonoi.gr/2015/10/01/o-kakos-poytin-poy-xala-ta-sxedia-ths-neas-takseos-sthn-syria-egine-kai-fonias/