https://4.bp.blogspot.com/-776heEvjeJI/VpfilIweC0I/AAAAAAACBWc/_q4E-nZ5axI/s246/The_biggest_Greek_flag_in_the_World_720p_-Segment_.gif

Wednesday, August 31, 2011

The Twin Towers

Όλες  οι κινηματογραφικές σκηνές που γυριστήκαν με φόντο τους πύργους μια αναμνηστική συλλογή γιορτάζεται σε Dan Meth 's αναμνηστική συλλογή του  World Trade Center cinematic cameos.



Οι live ερμηνείες των φετινών MTV VMA




Όπως σε κάθε απονομή βραβείων αυτό για το οποίο συζητάμε όλοι, πέρα από τους βραβευθέντες, είναι οι live ερμηνείες των καλλιτεχνών. Άλλοτε με εκπλήξεις, άλλοτε να παίρνουν διαστάσεις υπερπαραγωγής, άλλοτε απλές, πάντα όμως οι live performances σε βραβεία όπως αυτά του MTV ξεχωρίζουν για τη λάμψη και την πρωτοτυπία τους.
Μπορούν όμως να είναι και συγκινητικές, όπως το tribute στην Amy Winehouse από τους Tony Bennet, Bruno Mars και τον αγαπημένο της φίλο και ηθοποιό Russell Brand. Ο Russell είπε: «Όταν την πρωτογνώρισα, φαινόταν ότι ήταν μια κοπέλα χαμένη στον κόσμο της, όπως συμβαίνει με τόσους ανθρώπους που ζουν σε μεγάλες πόλεις, προσπαθώντας να καλλιεργήσουν ένα παράξενο ταλέντο.»

Στην συνέχεια την χαρακτήρισε ως ένα «συνηθισμένο κορίτσι με ασυνήθιστα μαλλιά» που αποδείχτηκε πως: «Δεν ήταν άλλο ένα ταλέντο που περίμενε υπομονετικά για να αναδειχθεί. Πως κατάφερνε να βγάζει αυτό τον υπέροχο ήχο; Αυτή την βουή κατευθείαν από την ψυχή της ανθρωπότητας; Η Amy είχε το είδος της φωνής που μόνο με την Ella Fitzgerald και την Billie Holiday μπορούσε να συγκριθεί!»
Έπειτα στην σκηνή ανέβηκε ο Bruno Mars, που θυμίζοντας αρκετά τον James Brown, τραγούδησε το “Valerie” των Ζutons, όπως έγινε γνωστό από την Amy, ζητώντας από το κοινό στο τέλος να τραγουδήσει μαζί του: Say Amy, oh Amy/ I love you darling, I love you darling/ Say Amy, whoa Amy, we'll miss you baby."
Η Adele δε θα μπορούσε να μην ερμηνεύσει το 'Someone Like You', με τον ίδιο συγκλονιστικό τρόπο που το έκανε και στα Brit Awards πριν μερικούς μήνες.
Η Lady Gaga εμφανίστηκε ντυμένη άντρας και συστήθηκε στο κοινό λέγοντας: "Hey. Το όνομα μου είναι Jo Calderone. Η Gaga; Ναι, εκείνη. Με άφησε!". Αφού μίλησε στο κοινό για την "σχέση" του με τη Lady Gaga, ο Jo κάθισε στο πιάνο και ερμήνευσε το τελευταίο single της Lady Gaga "You and I". H superstar παρέμεινε ντυμένη Jo καθ'όλη τη διάρκεια της τελετής απονομής και μάλιστα παρέλαβε το βραβείο που κέρδισε η Gaga "εκ μέρους της".
Η εμφάνιση της Beyonce επεφύλαξε μια μεγάλη έκπληξη στο φινάλε, αφού άφησε σε όλους μας να εννοηθεί ότι είναι έγκυος
Και φυσικά Kanye West και Jay-Z ερμήνευσαν ένα από τα κορυφαία singles της χρονιάς, το '"Otis", που ξεχωρίζει για το εξαιρετικό sampling από το "Try A Little Tenderness" του Otis Redding.
H εμφάνιση τους προκάλεσε  «απρόβλεπτο» παραλήρημα από το κοινό, με έναν από τους θεατές να εισβάλλει στην σκηνή για να βρεθεί μαζί τους! Η ασφάλεια του event αμέσως επενέβη και απομάκρυνε τον ενθουσιασμένο θεατή, με τον μελλοντά μπαμπά Jay-Z να δείχνει ότι απολαμβάνει αυτή την απρόβλεπτη εξέλιξη.



Lindsay Lohan VC Pitbull

Το τραγούδι "Give Me Everything" είναι το μεγαλύτερο hit του Pitbull με πωλήσεις που πλησιάζουν τα 3 εκατομμύρια αντίτυπα από την ημέρα κυκλοφορίας του και όπως φαίνεται αρέσει σε όλους εκτός από την Lindsay Lohan!

Οι εστιάτορες σταματούν να πληρώνουν φόρους!

Στάση πληρωμών προς το Δημόσιο, μετά την απόφαση της κυβέρνησης για αύξηση του ΦΠΑ στην εστίαση στο 23%, αποφάσισε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εστιατορικών Συλλόγων και Συναφών Επαγγελμάτων.