https://4.bp.blogspot.com/-776heEvjeJI/VpfilIweC0I/AAAAAAACBWc/_q4E-nZ5axI/s246/The_biggest_Greek_flag_in_the_World_720p_-Segment_.gif

Monday, February 28, 2011

Τιμά τον Σταματιάδη η ΑΕΚ





Παπαϊωάννου, Νεστορίδης, Σταματιάδης


Στον ημιτελικό του Κυπέλλου ΟΠΑΠ κόντρα στον ΠΑΟΚ

Τον Ανδρέα Σταματιάδη θα τιμήσει η ΠΑΕ ΑΕΚ πριν τον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου ΟΠΑΠ κόντρα στον ΠΑΟΚ την ερχόμενη Τετάρτη. Ο 76χρονος παλαίμαχος άσος έχει υπηρετήσει την «Ένωση» τόσο σαν ποδοσφαιριστής, όσο και ως προπονητής, ενώ πλέον είναι διευθυντής ακαδημιών. Θα τον βραβεύσει ο ίδιος ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Σταύρος Αδαμίδης, ενώ στο τέλος θα βραβεύσει τον MVP του αγώνα.

Επιστρέφει δυναμικά ο ποδηλατικός γύρος Ελλάδας



Ύστερα από απουσία έξι ετών

Η ελληνική ομοσπονδία ποδηλασίας με την συνεργασία αρμόδιων κρατικών φορέων, περιφερειών και τοπικών φορέων, διοργανώνει αυτό το σπουδαίο αθλητικό γεγονός από τις 13 έως 17 Απριλίου 2011.

Οι προετοιμασίες ξεκίνησαν και η Ε.Ο.Π. εκτός από το αγωνιστικό μέρος - το οποίο παρουσιάζει εξαιρετικό ενδιαφέρον με τη συμμετοχή 30 ομάδων απ’ όλο τον κόσμο- φιλοδοξεί να προσελκύσει την παγκόσμια προσοχή, χάρη στην ανάδειξη των πολιτιστικών και τουριστικών διαδρομών, στις οποίες θα διατρέξουν οι ποδηλάτες.

Συμφώνησε με Σπόρτινγκ ο Φρέϊτας


Αναλαμβάνει το πόστο του γενικού διευθυντή

Πόστο τεχνικού διευθυντή στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας θα αναλάβει ο Κάρλος Φρέιτας εφόσον ο Γκοντίνιο Λόπες κερδίσει τις προσεχείς εκλογές για την προεδρία του συλλόγου.

Νίκη για τίτλο έκανε η Μίλαν



ΔΕΙΤΕ: Οι «ροσονέρι» θριάμβευσαν με 3-0 επί της Νάπολι

Οι «ροσονέρι» επικράτησαν των «παρτενοπέι» 3-0, με τον Πάτο να βρίσκεται σε μεγάλη μέρα, σημειώνοντας ένα γκολ και δίνοντας μία ασίστ. Με το τρίποντο αυτό, οι Μιλανέζοι αυξάνουν την διαφορά από την Ίντερ στους πέντε βαθμούς και από τους Ναπολιτάνους στους έξι.

Στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης η Νάπολι μπήκε ορεξάτη, θέλοντας να αιφνιδιάσει την Μίλαν. Χάμσικ και Καβάνι ήταν οι εκφραστές των επιθέσεων των «παρτενοπέι» και έχασαν τις πρώτες ευκαιρίες. Μετά το πρώτο τέταρτο όμως, οι «ροσονέρι» πήραν τα ηνία του αγώνα. Ρομπίνιο, Πάτο και Ιμπραήμοβιτς αλλάζοντας πλευρές, αποσυντόνιζαν την άμυνα των Ναπολιτάνων και έτσι άνοιγαν χώροι για τις επιθέσεις τους. Την καλύτερη ευκαιρία η Μίλαν την έχασε στο 34’ όταν και ο Φαν Μπόμελ βρέθηκε στην σωστή θέση την κατάλληλη στιγμή, σούταρε αλλά η μπάλα κόντραρε σε αμυντικούς της Νάπολι.

Ο Ολυμπιακός, η Ντόρτμουντ και η… Μάριμπορ!


Στη λίστα με τα «μεγάλα αφεντικά» οι ερυθρόλευκοι

Στη λίστα με τις ομάδες που μόνο με… αυτοκτονία θα χάσουν το πρωτάθλημα της πατρίδας τους βρίσκεται ο Ολυμπιακός. Το +10 από τον 2ο Παναθηναϊκό, μπορεί να μην αποτελεί την μεγαλύτερη επίδοση παγκοσμίως, όμως συμπεριλαμβάνει τους «ερυθρόλευκους» στη λίστα με τα «μεγάλα αφεντικά» των εγχώριων διοργανώσεων.

Γέμισε παιδικές φωνές



Καλλιμάρμαρο: «Kids’ Athletics»

Το Παναθηναϊκό Στάδιο γέμισε ξανά από παιδικές φωνές, στην επανέναρξη του προγράμματος «Kids’ Athletics» που γίνεται με τη συνεργασία της ΕΟΕ και του ΣΕΓΑΣ.

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, Στέλιος Καπράλος, υποδέχθηκε τους μαθητές του 31ου Δημοτικού Σχολείου, του Δημοτικού Σχολείου Αγίων Θεοδώρων Κορινθίας, του 1ου Δημοτικού Σχολείου Βριλησσίων και του 3ου Δημοτικού Σχολείου Ηρακλείου Αττικής μαζί με την πρωταθλήτρια της ιστιοπλοΐας, Σοφία Μπεκατώρου, η οποία παρέδωσε στα παιδιά αναμνηστικά διπλώματα για τη συμμετοχή τους.

Το μεγαλύτερο δενδρόσπιτο στο κόσμο




Γνωστή και ως η υπουργός του δενδρόσπιτου, η Horace Burgess έχει δημιουργήσει ενα τεράστιο σπίτι πάνω σε ενα δέντρο!

Τραπέζι αφής!

















Αυτό το τραπέζι αντιδρά στο καθετί που ακουμπάτε πάνω

Τα μάτια της γαρίδας, στην υπηρεσία της τεχνολογίας











Η γαρίδα Mantis μπορεί να δεί 100,000 χρώματα, 10 φορές περισσότερα απο όσα μπορεί να δεί ο άνθρωπος! Είναι το μοναδικό ζώο που μπορεί να δεί κυκλικά πολωμένο φώς, το οποίο χρησιμοποιείται στις συγχρονες δορυφορικές επικοινωνίες και στα λέιζερ τωνDVD/CD players. Οι επιστήμονες πιστεύουν οτι τα μάτια της γαρίδας Mantis μπορούν να φέρουν μια νέα εποχή στις τηλεπικοινωνίες και στις οπτικές συσκευές.  



πηγή 

Μπλουζάκι με ενσωματωμένη κιθάρα



Αυτό το t-shirt έχει μια κιθάρα ενσωματωμένη πάνω του και ένα μίνι-ενισχυτή

Scubacraft: ταχύτητα στο νερό

Το Scubacraft είναι ένα ταχύπλοο, με τη δυνατότητα να κινείται το ίδιο άνετα, τόσο μέσα όσο και έξω απο το νερό. Μπορεί να βυθιστεί σε βάθος μέχρι 100 πόδια αλλά θα πρέπει να έχετε ειδικό καταδυτικό εξοπλισμό καθώς δε διαθέτει ειδική κλειστή καμπίνα. Κοστίζει $164,000 και προς το παρόν το μόνο που μπορείτε να κάνετε είναι να δηλωθείτε στις λίστες αναμονής!
Πηγή




Προσωπικό Hovercraft


Αν βαρεθήκατε να μετακινήστε με το ποδήλατο και η τσέπη σας το επιτρέπει, μπορείτε να αγοράσετε ένα προσωπικό Hovercraft στη μοναδική τιμή των 14000$.




The best Speech - Severn Suzuki

         Η 12 άχρονη  κοπέλα που καθήλωσε  τον κόσμο για 6 λεπτά.

           Δε με νοιάζει τι κάνεις.  Εάν ακούτε μουσική, να την απενεργοποιήσετε.  Αν μιλάς σε κάποιον, σκάσε.   μόνο κοίτα το βίντεο..






Lady Gaga – Born this way:

Το καινούριο βίντεο της  LADY GAGA....                       που μόλις κυκλοφόρησε συγκεκριμένα σήμερα στης 11 το πρωί  ΠΡΟΣΈΞΤΕ   ΤΟ ΚΛΙΠ ΚΑΙ ΔΕΊΤΕ ΤΗ ΜΗΝΎΜΑΤΑ ΜΑΣ ΠΕΡΝΟΎΝ 




Τα απόρρητα αρχεία για την Κούφια Γη! Τι κρύβουν οι κυβερνήσεις. ΒΙΝΤΕΟ



Ρόντνεϊ Κλάφ: Ο συγγραφέας Μάρσαλ Μπι Γκάρντερ το 1920 εξέδωσε ένα βιβλίο με τίτλο "Ταξίδι στο κέντρο της γης", παρόμοιο με αυτό του Γάλλου συγγραφέα, Ιουλίου Βερν. Το βιβλίο του Ιουλίου Βερν αφορούσε μια αποστολή μέσα από ένα κούφιο βουνό στην Ισλανδία, το οποίο βιβλίο φαίνεται ότι βασιζόταν σε γεγονότα σύμφωνα με την δική μου έρευνα.

Τα πιο περίεργα εργαστήρια!




Οι ερευνητές σας προσκαλούν να επισκεφθείτε τα πιο περίεργα εργαστήρια του κόσμου
Σήμερα, σε διάφορες γωνιές της Γης λειτουργούν πολύ εξειδικευμένα εργαστήρια.

Ελιξίριο της ζωής: Βρέθηκε στο νησί του Πάσχα



Η πιο συνηθισμένη ευχή που δέχεται κάποιος όταν γιορτάζει τα γενέθλιά του είναι ασφαλώς να τα εκατοστίσει. Ορισμένοι το έχουν επιτύχει και μάλιστα έχουν ξεπεράσει κατά πολύ τα 100 χρόνια ζωής.
Η ανακάλυψη ενός νέου φαρμάκου, στο έδαφος ενός νησιού του Νοτίου Ειρηνικού, σύμφωνα με έρευνες, έρχεται να δώσει ελπίδες ως προς την πιθανότητα παράτασης διάρκειας της ζωής.

Βιβλίο φτιαγμένο από ανθρώπινο δέρμα!




Ο 19ος αιώνας είναι μακράν από τους πιο σκοτεινούς και μυστικιστικούς όλων των εποχών. Το βιβλίο The Poetical Works που περιλαμβάνει το Paradise Lost σειρά ποιημάτων του μεγάλου Αγγλου ποιητή John Milton, θεωρείται ως ένα από τα πιο επιτυχημένα. Ένα από αυτά τα αντίτυπα όμως, έκδοσης του 1852, κουβαλάει την πιο μακάβρια ιστορία που ακούστηκε ποτέ.

Άθικτη η γη από την έκρηξη στον Ήλιο (vid)


γλίτωσε η γη από την εκτόξευση ενός πίδακα πλάσματος που συνέβη στην επιφάνεια του Ήλιου και καταγράφτηκε από τη NASA. 

Δωρεάν online παιχνίδια

greek-games.gr - Δωρεάν online παιχνίδια

greek-games.gr - Δωρεάν online παιχνίδια περισσότερα...

Η Τζούλια Αλεξανδράτου στο χειρουργείο



Δεν έχουν τέλος τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Τζούλια Αλεξανδράτου.

Τα χρυσά αγαλματίδια της 83ης απονομής των Όσκαρ

Τα χρυσά αγαλματίδια της 83ης απονομής των Όσκαρ


Αναλυτικά όλα τα βραβεία

Ο «Λόγος του Βασιλιά» με τέσσερα Όσκαρ είναι ο μεγάλος νικητής της λαμπερής βραδιάς απονομής των «χρυσών» κινηματογραφικών βραβείων. Χαμογελαστή φεύγει και η Νάταλι Πόρτμαν με τον «Μαύρο Κύκνο» της να της χαρίζει το Όσκαρ Α' Γυναικείο Ρόλου. Το αντίστοιχο βραβείο στους άνδρες απέσπασε ο Κόλιν Φερθ. 

Sunday, February 27, 2011

"Iron" Mike Zambidis


Μόνο ο Γκοβού!


Δευτέρα, 28 Φεβρουαρίου 2011, 
Ο Σίντνεϊ Γκοβού είναι ο μοναδικός ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού που έχει σκοράρει και στις τρεις διοργανώσεις που πήρε μέρος η ομάδα.

Θλάση ο Μπράβο


Δευτέρα, 28 Φεβρουαρίου 2011, 
Μακριά από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του Ολυμπιακού για περίπου 15 μέρες θα αναγκαστεί να μείνει ο Ραούλ Μπράβο.

Ξεπερνά τα 300 εκατ. ευρώ η μαύρη τρύπα των ΠΑΕ



Πρώτος στη λίστα ο Ολυμπιακός

Στα 309 εκατ. ευρώ ανέρχονται οι συσσωρευμένες ζημιές των έντεκα ποδοσφαιρικών ανώνυμων εταιρειών που έχουν σταθερή παρουσία στη Super League τα τελευταία χρόνια, καθώς οι ίδιες ομάδες πέρυσι είχαν έσοδα 145 εκατ. ευρώ και ζημιές 62,6 εκατ. ευρώ.

Και τα επτά ήταν υπέροχα…



Φουλ επιθετικό παιχνίδι με επτά γκολ από την Ουντινέζε

Ούτε ένα, ούτε δύο αλλά επτά. Μπορεί να ακούγεται «κάπως» αλλά είναι αλήθεια. Η Ουντινέζε φιλοδώρησε με επτά γκολ την Παλέρμο στην έδρα της, σε μια μονομαχία των Ντι Νατάλε και Σάντσεζ για το ποιος θα βάλει περισσότερα τέρματα. Εντέλει, νικητής αναδείχθηκε ο Χιλιανός ακραίος επιθετικός, ο οποίος στο ιστορικό 0-7, πέτυχε 4 "τεμάχια".

«Δεν υπάρχει χαλαρότητα»



Θα δίνει τα πάντα μέχρι το τέλος ο Φουστέρ

Στην ευκαιρία που έχασε ο Ολυμπιακός να ξεφύγει ακόμη περισσότερο από τον Παναθηναϊκό στάθηκε ο Νταβίντ Φουστέρ μετά το 1-1 με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη, ξεκαθάρισε ότι το σημερινό αποτέλεσμα δεν αποτελεί... προϊόν χαλαρότητας, ενώ δεν θέλησε να συμμετάσχει στην κουβέντα γύρω από τη διαιτησία.

Τυφλός βλέπει με βιονικό μάτι

Ο 51χρονος Peter Lane, είναι ο πρώτος τυφλός  που έχει ηλεκτρονικούς δέκτες 

Συγκλονιστικό βίντεο! S’immoler par le feu... l'Euro prend feu !


Το όνομά μου είναι Ελένη ... είμαι Ελληνίδα ... Ελλάδα ...
Πόσο παράξενη τρυφερότητα;
Η Πατρίδα μου γράφεται μόνο με κεφαλαία ΑΘΗΝΑ μητέρα, νονά!
Αποφάσισα στο μάτι της κάμερας, να τερματίσω την ζωή μου.
Έλουσα με βενζίνη τον εαυτό μου θυσία στην πυρά! 
Επειδή δεν θέλω να την παραδώσω, για μια χούφτα ευρώ

Je m'appelle Hélène...Je suis grecque... la Grèce... quelle étrange tendresse?
Ma ville natale ne s'écrit plus en lettres capitales
ATHÈNES mère, marraine !
J'ai décidé sous l'œil de cette caméra
De mettre fin à mes jours
De m'arroser d'essence et de m'immoler par le feu
Parce que je n'ai pas envie de te céder
Pour une poignée d'euros







Τοστιέρα εκτυπωτής!




Η ιδέα της τοστιέρας-εκτυπωτή στηρίζεται στη λειτουργία ενος τυπικού οικιακού 




 εκτυπωτή, απλά τοποθετείτε μια στοίβα ψωμί και κάθε φέτα «τυπώνεται» και πέφτει στο πιάτο! Το «Print Your Toast»  σχεδιάστηκε απο τον Othmar Mühlebach και πήρε το δεύτερο βραβείο στο Berner Design Awards.














Πηγή

Νεο σύστημα για τη θεραπεία της κατάθλιψης




Το «NeuroStar TMS Therapy System»  μοιάζει με την καρέκλα του οδοντιάτρου αλλά είναι πραγματικότητα είναι σχεδιασμένο για να θεραπεύσει την κατάθλιψη. 







Δαχτυλίδια απο ανθρώπινα δόντια


Δαχτυλίδια απο ανθρώπινα δόντια


Ο αυστραλός χρυσοχόος Polly van der Glas δημιούργησε δαχτυλίδια χρησιμοποιώντας ανθρώπινα δόντια αντί πολύτιμων λίθων. Όλα τα κοσμήματα είναι χειροποίητα φτιαγμένα στη Μελβούρνη και τα δόντια είναι αποστειρωμένα. Δωρεές δεκτές…

Πηγή

Χαρτί υγείας…Google

Χωρίς λογία














Αυτή η Google μήπως έχει εισβάλλει υπερβολικά στις ζωές μας?


Πηγή

Ξενοδοχείο – χωριό ιγκλού



Στο Kakslauttanen της Φιλανδίας υπάρχει ένα μοναδικό ξενοδοχείο. 

ΕΚΤΑΤΉ ΑΝΑΚΟΊΝΩΣΗ..... ΑΝΑΚΑΛΎΦΘΗΚΕ Η ΤΣΊΧΛΑ ΕΝΆΝΤΙΑ ΣΤΗ ΜΑ...Α

Τσίχλα ενάντια στον αυνανισμό

Τσίχλα που καταπραΰνει τους ερεθισμούς…


Ένας Μηχανικός αυτοκινήτων έφτιαξε αεροπλάνο με 287 ευρώ




O Ding Shilu, μηχανικός αυτοκινήτων, κατασκεύασε μόνος του ένα αεροπλάνο, ξοδεύοντας μόλις 287 ευρώ!

Μάζεψε Βατόμουρα ο...




Την τιμητική του είχε ο Μ. Νάιτ Σιάμαλαν, με την ταινία του "Ο Τελευταίος μαχητής του ανέμου" να παίρνει το Χρυσό Βατόμουρο. Τιτανομαχία με το "Twilight Saga: Η έκλειψη". Αντιβραβείο και για τις πρωταγωνίστριες του Sex and the City 2. Η λίστα με τους "νικητές"Μπορεί να έκοψαν χιλιάδες εισιτήρια, μπορεί για κάποιους να έγιναν οι δικές τους φετινές αγαπημένες ταινίες, όμως κέρδισαν επάξια τα Χρυσά Βατόμουρα, τα αντιβραβεία των Όσκαρ, τα οποία "βραβεύουν" τις Χειρότερες ταινίες της χρονιάς.

Saturday, February 26, 2011

Kawasaki ZX-10R vs Mazda RX-7 [video]

The sport of drifting in the car world has been entertaining motorsports enthusiasts for years, spawning national race series across the globe.  And this genre is now gaining a foothold in the motorcycle world. In the video below, we see these worlds collide as a Corvette-powered Mazda RX-7 battles a stretched Kawasaki ZX-10R in a drift competition produced by Icon Motorsports. The Ninja is ridden by Nick “Apex” Brocha, smoking his ZX’s fat rear tire against the RX at Sandia Motorsports Park in New Mexico. Some sensational riding and driving footage ensues, captured in part by a camera mounted to a speedy radio-controlled car.
Hit the jump and take a look!


Απολαύστε




Βόλτα με μηχανή #4








 Παιδιά Καλήμερα σήμερα σας έχω το καινούργιο βίντεο της Kawasaki  το Ninja ZX-10R 2011
καθώς και το Suzuki GSX-R600 2011

NHRA's 60th Season



Το μαχαίρι, οι μαντινάδες και ο Σισέ


Ευχάριστη έκπληξη για το Τζιμπρίλ στα αποδυτήρια

Ευχαρίστησε τον κόσμο ο Γόντικας





Δεσμεύτηκε για την αναδιάρθρωση του ελληνικού ποδοσφαίρου

Στον κόσμο που έδωσε το «παρών» στο ΟΑΚΑ παρά τις κακές καιρικές συνθήκες για να στηρίξει τους παίκτες του Παναθηναϊκού, απευθύνθηκε ο Δημήτρης Γόντικας μετά το τέλος του αγώνα με τον Ατρόμητο.

Το στοιχειωμένο ξενοδοχείο των βραβείων Oscar!

  Το ξενοδοχείο Roosevelt (στη φωτογραφία η είσοδός του) βρίσκεται στο 7000 της Hollywood Boulevard στο Hollywood και κάθε χρόνο περνούν από τα υπερπολυτελή δωμάτιά του εκατοντάδες σταρ.




Τα δάση που σκεπάζουν τον πλανήτη Άρη είναι...



ΛΊΜΝΗ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΉΤΗ ΑΡΗ ΚΑΙ ΔΕΝΤΡΆ


PHIL SCHNIEDER ΓΕΩΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ 66 ΝΕΚΡΟΙ ΣΕ ΕΜΠΛΟΚΗ ΑΜΕΡΙΚΗ- ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ.



Ο PHIL SCHNEIDER είναι ο άνθρωπος που συμμετείχε στον πόλεμο ανθρώπων-εξωγήινων στα τέλη Αυγούστου του '79, στο Ντελσέι του Νιου Μέξικο, και ένας από τους ελάχιστους επιζώντες,

Αστείες διαφημίσεις των προφυλακτικών Durex






Δείτε μερικές παρακάτω.


[ Invisible Dogs ] Αόρατοι σκύλοι στους δρόμους του Brooklyn


Στυλό επιλογέας χρωμάτων


Με το στυλό επιλογέα χρωμάτων της Jinsun Park, μπορείται να

Υψηλή εργασία


 Φωτογραφίες από μία εποχή και μία δουλειά όπου το μόνο που χρειαζόσουν ήταν έλλειψη υψοφοβίας!